Abacus opplyser barns visdom

Kulerammen, hyllet som den femte største oppfinnelsen i historien til vårt land, er ikke bare et vanlig brukt regneverktøy, men også et læringsverktøy, undervisningsverktøy oglæreleker.Den kan brukes i barns undervisningspraksis for å dyrke barns evner fra bildetenkning til abstrakt logisk tenkning.Abacus åpner opp barns kunnskapsfelt og utvider deres kunnskapshorisonter, spesielt for tidlig utvikling av barns intelligens.

Så hva er fordelene med å lære enstor trekuleramme?

Abacus opplyser barns visdom (2)

1. Det samsvarer med utviklingen av babyens hørsel og syn og bevegelsesloven.

Karakteren til babyen er nysgjerrig.Når du lærertrekulerammeog hoderegning er kulerammen, et konkret, intuitivt og levende regneverktøy, både et læremiddel oglæreleketøy i trefor nybegynnere.Når de kommer i kontakt med kulerammet, er det som å spille spill, noe som er morsomt og attraktivt.Tre abacus leker kan dyrke en sterk interesse for læring.

Samtidig ertre abacus leketøyviser tallet og teller enkelt og klart.Den aritmetiske algoritmen er klar og enkel å lære for babyer.Den raske tellingen og bevegelsen av perlene i kuleramme hoderegning er i tråd med babyens auditive og visuelle utvikling og bevegelseslover.

Abacus opplyser barns visdom (1)

2. Trekulerammen inspirerer babyens entusiasme og initiativ til å lære.

Et annet kjennetegn ved babyer er at de er aktive.Når de lærer kuleramme og hoderegning, vil babyer lese fra tid til annen, flikke med perlen fra tid til annen, og noen ganger svare på resultatet, slik at babyen alltid er i en positiv tenkende tilstand og en aktiv posisjon i læring.Abacus hoderegning, en pedagogisk metode som passer for babyens egenskaper, har inspirert babyens entusiasme og initiativ i læringen.I prosessen med å lære seg trekulerammen, dyrket de hjernefunksjonen, noe som gjorde babyen mer intelligent.

3. Å lære kuleramme vil være til nytte for mange fag.

Det er en betydelig forskjell i hjernefølsomhet mellom babyer som lærer kuleramme hoderegning og de som ikke gjør det.Babyer som lærer kuleramme og hoderegning er bedre enn andre babyer når det gjelder utregningshastighet, observasjonsøyeblikk, hukommelsesfasthet og fantasirikdom.

4. Å lære kuleramme og hoderegning kan dyrke god patriotisme.

Når babyer lærer kuleramme og hoderegning, kan de forstå historien og kulturen til landet vårt og skape en følelse av nasjonal stolthet.Dessuten kan de utvikle seriøse, strenge, hardtarbeidende studievaner og god selvtillit mens de studerer.Å kunne konsentrere seg om å gjøre én ting selvstendig er babyens største glede.

Trekuleramme for babyerkan opplyse deres visdom, så lenge de fortsetter å lære, vil det gi mer betydelige effekter enn andreførskoleleker.Hvis du trenger mer informasjon, vær så snill å kontakte oss.


Innleggstid: 21. juli 2021