Ua Fa'atasia e le HAPE le E-KID, le Faumea Meafale Pepe a Romania, i totonu o le Fa'avae Fa'avae i totonu o se Pa'aga Pisinisi.

Sebeş, Romania- Novema 15th, 2022.Ua osia e le E-KID SRL ma le Hape Holding AG se maliliega mo le mauaina o le 85% o sea i le E-KID e le Hape.

E-KID ose ta'uta'ua gaosi oloa ile maketi meafale pepe i Europa, fa'agaoioi ile lua fale gaosiga.O le fale autu, o le laumua foi lea o le kamupani, o loʻo faʻavae i Sebeș ma faʻatatau i le vaega tele-maketi, ae o le fale i Brașov e gaosia meaafale faʻapitoa maualuga.

O lenei feagaiga fou o le a aumaia ai le E-KID i le isi laasaga ma o le a fesoasoani ia Hape e fausia atili e ala i le faʻamaeʻainamea uma i le taimi o le tamaitiitipisinisi.

E ese mai i le gaosiga o meataalo laupapa a Hape i le itulagi o Sibiu, Romania, o se vaega o le fuafuaga a le kamupani mo le mauaina o le E-KID, o le a faʻaalu e Hape le silia ma le € 3 miliona i le faʻatupulaia o gaosiga i Europa.O le a faʻaleleia atili ai le oloa e taulaʻi atu i Europa ma fesoasoani e tutoʻatasi i le maketi a Europa mo aʻafiaga o le lalolagi.

E-KID fa'avae fa'atasi,Sylvain Guilloto le a fa'aauau pea ona ta'ita'ia, fa'atupuina ma atina'e atili le E-KID o se sui o le Hape Holding Group.

Sylvain Guillot, E-KID CEO, na taʻua:“E mitamita le matou kamupani i lona poto masani ma le gafataulimaina i le gaosiga o meaafale laupapa malo mo tamaiti ma o loʻo ia i matou le faʻamoemoe e faʻaleleia atili i aso uma.I totonu o la matou kamupani, lea e avea ai le multiculturalism ma le galulue faatasi o se tulaga o le mafaufau, matou te taulai uma o matou poto masani ina ia maua e tamaiti i le lalolagi atoa a latou miti muamua i oloa saogalemu ma le mafanafana.O le tu'ufa'atasia a le E-kids ma le vaega o le HAPE o le a mafai ai ona fa'atupuina a tatou fa'atuatuaga pele:Muamua tamaiti”.

O le Hape e tutusa lava a'a ma tutusa le taua tutusa: o le a'oga e avea ai le lalolagi ma nofoaga lelei mo tamaiti ma maua ai e tupulaga talavou i le lalolagi le avanoa e a'oa'oina ai i latou lava e ala i a'oa'oga fa'avae.

Peter Handstein,Na saunoa le Pule Sili o Hape:"Ina ua uma ona i ai i totonu o meataalo ma pisinisi tau aʻoaʻoga mo le silia ma le tolusefulu tausaga, o le tautua a matou paʻaga pisinisi ma fesoasoani ia i latou i aso uma e taʻitaʻia ai i matou e mafaufau: O le a le mea matou te mananao e ausia?Matou te tausia tamaiti i le fatu o mea uma matou te faia ma matou te tuuto atu i le faia, e le gata o le tele o oloa, ae sili atu oloa.Fa'atasi ai ma a matou tupe fa'aalu i totonu o le E-KID, matou te fuafua e atia'e se vaega fou o oloa ma auaunaga e taula'i atu i tamaiti ma tupulaga talavou o le fiafia ma le fa'aogaina o meafaitino".

E uiga ile E-KID

Faʻavae i le 2003 ma tuʻu i Romania, E-KID muamua o se kamupani tufatufa faʻapitoa i meaafale laiti mo pepe.I le 2019, na amata ai e le E-KID lana lava laina gaosiga i lona nofoaga.O le poto masani a se kamupani fai sea Farani na mafai ai e le E-KID ona faʻamautinoa se tuputupu aʻe vave ma tumau.Ina ia mafai ona atiaʻe lana faila ma faʻamalosia lana pisinisi, i le amataga o le 2022 E-KID na teu faʻafaigaluega i se fale gaosi lona lua i Brașov, faʻamalosia lona sea maketi ma le tulaga.

Ole manulauti ole E-KID ole lagolago ile atina'e ma le fa'atumauina o galuega a ana tagata fa'atau.I lenei tulaga, o le popolega autu o le E-KID e fesoʻotaʻi ma le mamanu, atinaʻe ma le suʻega o laina oloa e maua ai le saogalemu atoatoa mo tamaiti laiti, aʻo tausia le soifua maloloina ma aʻoaʻoga a lana lava au.Ae sili atu i mea uma, o mea o le a vaʻaia e tagata uma i oloa taʻitasi e alu ese mai le fale gaosimea o le alofa ma le faʻaaloalo a le kamupani mo fafie.https://www.e-kid.ro

 


Taimi meli: Tes-02-2022