E faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻaoga le Easel?

O le taimi nei o le a sili atu ma le tele o matua o le a faʻatagaina a latou fanau e aʻoaʻo tusi, faʻaleleia le matagofie o a latou fanau, ma faʻaleleia o latou lagona, o le aʻoaʻoina o ata e le mafai ona tuʻueseeseina mai le i ai o le 3 In 1 Art Easel.O le isi, tatou talanoa pe fa'afefea ona fa'apipi'i ma fa'aoga le 3 In 1 Art Easel.

 

fa'atauva'a

 

Fa'afefea ona fa'apipi'i leEasel Itu Lua?

 

  1. Tatala le ato fa'apipi'i o leEasel Itu Lua

 

E tatau ona e ave i fafo ni vaega se lua i totonu o le ato, tasi o le lagolago gaugau ma le isi o le pa uamea manifinifi.E mafai ona toe fa'afo'i le puipui i totonu, ma fa'amau le ipu u'amea i lalo ole puipui.

 

  1. Fa'aumi tulimanu e tolu o le puipui

 

A uma ona fa'aloloa, a'o tatala le gutu palasitika, e tofu le lagolago laiti ma se fa'amau, e mafai ona toso matala ma fa'alatala'i atu i fafo i fafo se'ia le mafai ona fa'aloloa.

 

  1. Tuu se pa uamea manifinifi

 

Aua o pa uʻamea manifinifi e faʻaaogaina e faʻaititia ai le ogatotonu o le kalave.Oomi le pa uamea i luga o le nati sikulima o "vae lagolago" e lua.E tele pu i luga o le pa uamea, e pei o foliga o le kikai.E tetele pu ona alu atu lea i totonu e ala i le nati sikulu.E lua pu i luga o le pa uamea e mafai foi ona filifilia e tusa ai ma le tulaga moni.

 

  1. Tuu le atavali i le pito i luga o le "lagolago vae" e iloa ai le tulaga o le atavali

 

A maeʻa le faʻamaoniga, toso le "vae lagolago", ma o loʻo i ai se "ulu lagolago" o loʻo totoe i le ogatotonu, lea e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le ata.Ua filifili foi e faʻalautele le umi o le "ulu lagolago" e fai ai se vaʻaiga faavae.

 

  1. Faʻaloaloa le "ulu puipui" i le maualuga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le ata

 

O loʻo i ai se paʻu palasitika i le ogatotonu o le lagolago.Tatala le faʻamau, toso i luga ma tapuni le faʻamau e faʻapipiʻi ai, ina ia le seʻe i lalo le "ulu lagolago".O loʻo i ai foi se faʻamau i luga o le "ulu lagolago", lea e manaʻomia ona tapunia.E mafai ona mautinoa e le pa'u le pepa tusi.

 

  1. Fetuuna'i le tulimanu o le lagolago e fa'ateleina ai le mautu o le lagolago

 

E na o le tolu "vae lagolago" o le lagolago o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma le eleele, o lea e mafai ai ona fetuunai le tulaga o le vae lagolago ma le pu o le uʻamea manifinifi e faʻateleina ai le mautu.Ona fuafua lea pe mautu le vali.Afai e le mautu, e mafai ona e fetuunai le "ulu lagolago" i le pito i luga.I lena tulaga, e le afaina le malosi o le matagi.

 

E faapefeaiafa'aaoga le Fa'a Fa'alua Itu?

 

  1. Fa'aoga la'asaga o le fa'alava: muamua, fa'apipi'i le fasipepa lagolago pito i lalo ma mata i totonu o vae e lua ma fa'ailoga;Ona tatala lea o le fa'avaa mau o le toso toso pito i luga, toso le toso toso pito i luga, ma fa'aofi le pito i lalo o le toso toso i tua o le pito pito i lalo o le fasimea lagolago;Ona tatala lea o le kilipa i le pito i luga o le toso toso, fetuutuunai le maualuga e tusa ai ma le tele o le laupapa tusi, pipii ma loka.Manatua afai ei ai se maea, e tatau ona toso i luga ma faʻamau i le vae pito i tua.

 

  1. O Fa'atauga Lau'ele'ele taugofie o lo'o fa'aogaina i totonu o le potu e masani ona fa'amauina i luga o se fa'avae sikuea po'o se fa'afa'afafa'apito i ni fasi laupapa malo e fa.O le fa'avae o lo'o fa'apipi'iina i uili vae, fa'atasi ai ma la'au lagolago malosi e lua e sopoia i le pito i luga, pou fa'ata'oto i le ogatotonu o tua, ma se tootoo fa'ase'e fetu'una'i.O le matau tautotogo o le faʻataʻitaʻiga aoga e mafai ona faʻapipiʻiina i vaega ma lagolagoina galuega vali, ma faʻapipiʻi se kilipa feaveaʻi i luga e faʻaleleia ai.

 

  1. O le sketching Cheap Table Easel e faia i laupapa poʻo alumini, ma le laʻititi laʻititi, e mama, ma faigofie ona feaveaʻi.O mea fa'aoga uma e mafai ona gaugau i se voluma mafiafia.O lona mamanu e mautu ma feaveai.O le ata sili ona taatele 3 In 1 Art Easel e tolu vae, e lua o loʻo i luma e lagolago ai le poutu o le ata, ma o le vae lona tolu e faʻasaga i tua ma faʻalautele i tua e fetuunai ai le tulimanu o le laupapa tusi poʻo le tapoleni.
Afai e te manaʻo e suʻe le Cheap Table Easels, matou te faʻamoemoe e avea ma au filifiliga.

Taimi meli: Iuni-01-2022