• 5b4ea658

Happy Arts & Crafts (Ningbo) Co., Ltd. u themelua për të ndihmuar çdo prind të mësojë të komunikojë me fëmijët e tyre.Për të ndihmuar më shumë fëmijë të ruajnë talentin dhe të bëjnë një jetë të shëndetshme. Gjatë 30 viteve të fundit, krijimi i lodrave të jashtëzakonshme dhe zgjidhjet familjare (loja e mençurisë) e Hape sjellin mrekullinë e prindërimit për mijëra familje.