• 5b4ea658

Happy Arts & Crafts (Ningbo) Co., Ltd. е основана за да му помогне на секој родител да научи да комуницира со своите деца.За да им се помогне на повеќе деца да го задржат талентот и да водат здрав живот. Во текот на изминатите 30 години, извонредните решенија за создавање играчки и семејни (игра со мудрост) на Хапе предизвикуваат чудо од родителството на илјадници семејства.